Hirdetés

kavitacio.lap.hu / Hazai kavitációs zsírbontó készülék forgalmazók

Hazai kavitációs zsírbontó készülék forgalmazók

Kavitációs készülékek forgalmazója

2.) FÓKUSZÁLT ÉS LINEÁRIS KAVITÁCIÓS ULTRAHANG FEJ, 35-47 KHz: A már ismertetett kavitációs effektus alapján a fókuszált és lineáris kezelőfej kombinált alkalma-zásával erőteljes kavitációs hatást tudunk létrehozni, melynek eredményeként nagy hatásfokú zsírsejt szétbomlás jön létre. A Cavi-Jet berendezés kiemelkedő tulajdonsága, hogy a kavitációs frekvencia állítható, mellyel tudunk hatni a felszín közeli és mélyebben fekvő zsírsejtekre is.

Kavitációs zsírbontó készülék

A készülék egy ultrahang generátor, amely stabil kavitációs hullámokat állít elő. A készülék működési elve a fizikából ismert �avitáció� buborék kéződés folyamata. Az ultrahang hullám (mint minden más hangrezgés is) expanziós és kompressziós fázisból áll. Folyadékban egy bizonyos intenzitású hanghullám expanziós fázisa mikro-buborékokat hoz létre. Ezeknek a mikro-buborékoknak a felrobbanása képes a molekuláris kohézió leküzdésére, így a molekuláris szerkezet megbontására.

testkezelő, alakformáló gépek

A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. Olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt. Hogyan hat a kavitáció a zsírsejtekre? A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejtközötti folyadéktérben (turbina effektus). A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet.

A Perfect Skin Kft által forgalmazott Cesare professzionális alakformáló készülékek hatékonyan és gyorsan érik el a kívánt eredményt. A zsírsejtek mérete jelentősen csökken, megszünnek a cellulit problémák, kezelésenként centiméterekkel csökken a kezelt

Kavitációs zsírbontó CaviSlim készülék kedvező áron, akár 0,-Ft törlesztő részletre

A Kozmeker International Kft. Minőségi (3 év garancia) alakformáló és kozmetikai készülékeket forgalmaz. Termékeink között megtalálható kavitációs RF, Rádió Frekvenciás, kriolipolízis zsírfagyasztó, hullámmasszázs nyirokmasszázs és vákuum lipomasszázs készülék. Ezen készülékek már bizonyítottan hatásosak az alakformálásban.

A 17. kerületi bemutatótermünkben különböző ultrahangos kavitációs, vákuumos, rádiófrekvenciás, lipolézer, infrapalan és hullámmasszázs gépek közül választhat. A gépekre 1 év garancia van. Szervíz, alkatrészellátás, biztosított. Azok számára akik idáig nem végeztek kezelést hasonló gépeken, igény esetén oktatás is elérhető. Vásárlás mellett a bérlés is választható.

Meghatározás:

Kavitációs ultrahangos zsírbontó készülékeket forgalmazó hazai cégek.

Kavitációs ultrahangos zsírbontó készülékeket forgalmazó hazai cégek.

Szponzorált hirdetések

kavitacio.lap.hu

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Hazai kavitációs zsírbontó készülék forgalmazók
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés